Sekce pro rozvoj služeb v oblasti pohostinství a gastroprovozu

Programové prohlášení

Sekce působí v oboru gastronomie a hájí zájmy gastronomických subjektů, jejichž předmětem podnikání je výlučně prodej jídla a nápojů hostům ve vlastních nebo pronajatých, a pro tento provoz zkolaudovaných prostorách (restaurace, hospody, bary, bistra, kavárny).

Činnost sekce

    1. Aktivní působnost v pracovních skupinách s dopadem na obor gastronomie
    2. Zapojení do horizontálních aktivit Hospodářské komory
    3. Podpora vzniku efektivní právní úpravy v oboru gastronomie a rozvoj vhodného prostředí pro podnikání a práci v oboru pro podnikatele i zaměstnance
    4. Tvorbu koncepčních záměrů, zvyšování profesionality poskytovaných služeb a kultivovanosti obchodního prostředí v gastronomii
    5. Rozvoj vzdělávání a profesionalizace
    6. Řešení aktuálních otázek oboru a mediální komunikace pro zlepšení reputace oboru
    7. Hledání názorové shody a společných stanovisek napříč oborovými uskupeními
    8. Řešení otázek spojených s inovacemi a rozvojem odvětví

Kontakty

Předseda sekce:
Tomáš Prouza
E: prouza@komora.cz