Sekce pro rozvoj služeb v oblasti pohostinství a gastroprovozu
Programové prohlášení
Sekce působí v oboru gastronomie a hájí zájmy gastronomických subjektů, jejichž předmětem podnikání je výlučně prodej jídla a nápojů hostům ve vlastních nebo pronajatých, a pro tento provoz zkolaudovaných prostorách (restaurace, hospody, bary, bistra, kavárny).
Činnost sekce
- Aktivní působnost v pracovních skupinách s dopadem na obor gastronomie
- Zapojení do horizontálních aktivit Hospodářské komory
- Podpora vzniku efektivní právní úpravy v oboru gastronomie a rozvoj vhodného prostředí pro podnikání a práci v oboru pro podnikatele i zaměstnance
- Tvorbu koncepčních záměrů, zvyšování profesionality poskytovaných služeb a kultivovanosti obchodního prostředí v gastronomii
- Rozvoj vzdělávání a profesionalizace
- Řešení aktuálních otázek oboru a mediální komunikace pro zlepšení reputace oboru
- Hledání názorové shody a společných stanovisek napříč oborovými uskupeními
- Řešení otázek spojených s inovacemi a rozvojem odvětví
Kontakty:
Jméno | Funkce | Kontakt |
---|---|---|
Tomáš Prouza | předseda sekce | prouza@komora.cz |
Markéta Svobodová | tajemnice sekce | svobodova.marketa@komora.cz +420 266 721 435 |