Viceprezidentka HK ČR Bartoňová Pálková zahájila 21. sympozium EDI

15.05.2015

Hospodářská komora ČR uspřádala ve spolupráci s Českým národním orgánem pro usnadňování procedur obchodu a elektronického obchodu (FITPRO) a pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu ČR další ročník sympozia EDI (FACT a EB) na téma Elektronická komunikace v obchodních vztazích s důrazem na e-fakturaci.

Komora považuje elektronizaci obchodu, podnikání a komunikace se státní správou za zcela zásadní při podpoře podnikatelských aktivit. Prosazujeme transparentní přístup, rovné a srozumitelné podmínky pro podnikání. Velké úsilí věnujeme legislativě. Největší pozornost se týká zákona o veřejných zakázkách a EET, což dokládá i program dnešního sympozia, které – jak věřím – vám přinese nové impulsy a informace pro vaši činnost,“ uvedla na úvod konference viceprezidentka HK ČR Irena Bartoňová Pálková.

Konference se letos zaměřila na strategii podpory e-fakturace v letech 2015 a 2016, interoperabilitu u výměny elektronických dokumentů v Evropě, probírán byl i zákon o kybernetické bezpečnosti či elektronické evidenci tržeb.

/konference-hr-chytre-nejvetsi-akce-roku-v-cr-pro-personalisty-hospodarska-komora/