Téměř čtyřicítka firem se účastnila prezentace čínského mezinárodního veletrhu CANTON FAIR

24.06.2016

Hospodářská komora ČR ve spolupráci s čínskou agenturou China Foreign Trade Centre zorganizovala v sídle HK ČR prezentaci čínského mezinárodního veletrhu CANTON FAIR. Jedná se o nejvýznamnější všeobecný veletrh v Číně, který se v provincii Guangdong koná pravidelně dvakrát ročně, na jaře a na podzim. Účastníky setkání přivítali předseda Zahraniční sekce HK ČR Ilja Mazánek a obchodní rada čínské ambasády Cheng Yongru. Veletrh pak českým podnikatelům představil viceprezident organizace China Foreign Trade Centre Ma Chunzhi.

Čínští organizátoři přišli českým firmám nabídnout možnost účasti buď jako vystavujícím firmám nebo jako návštěvníkům. Veletrhu se pravidelně zúčastňuje 25.000 vystavovatelů z 210 zemí světa. Speciální pavilon je na veletrhu věnován zahraničním vystavovatelům, v loňském roce zde bylo umístěno 990 stánků ze 48 zemí světa na celkové ploše 20.000 m². Dnešního představení cantonského veletrhu se v sídle HK ČR zúčastnilo téměř 40 zástupců českých firem.

Podrobnější informace o veletrhu a podmínkách případné účasti se případní zájemci dozvědí zde: www.cantonfair.org.cn nebo www.e-cantonfair.com

/hledate-skoleni-delame-je-skoleni-seminare-webinare-komora/