Politika & Podnikání | Volby 2017: Úhrady akutní lůžkové péče – jak dál?

22.03.2017

Hospodářská komora ČR jakožto nejvlivnější a jediný zákonem ustanovený zástupce podnikatelů realizuje v souvislosti s nadcházejícími podzimními volbami 2017 sérii předvolebních diskusí představitelů politických stran ucházejících se o voličské hlasy se zástupci firem. Firmy tak mohou ovlivnit podmínky svého podnikání po volbách. Politickým stranám pomohou identifikovat, vyhodnotit a naplánovat příležitosti a rizika vznikající v důsledku politických rozhodnutí, přispějí k vylepšení přijímaných regulatorních opatření ovlivňujících jejich podnikání a pomohou k samotné tvorbě a realizaci jednotlivých politik.

Partnerem předvolebních diskusí je EMPRESA MEDIA, a.s. (Týden, TV Barrandov a FaktorS).

Sérii diskusí otevřelo zdravotnické téma „Úhrady akutní lůžkové péče – jak dál?“. V této oblasti v ČR totiž existují mezi jednotlivými zařízeními diametrální rozdíly. Nerovnosti jsou nejen mezi nemocnicemi, ale i uvnitř jednoho zdravotnického zařízení při úhradách stejné péče od různých zdravotních pojišťoven. Mezi podnikatele zavítali mj. Leoš Heger (TOP 09), Václav Šimánek (ČSSD), Soňa Marksová (KSČM), Zuzana Roithová (KDU-ČSL), Adam Vojtěch (ANO), akci moderoval Tomáš Cikrt.

Čtěte na Medical Tribune: Hospodářská komora: Nemocnice by měly fungovat jako běžný podnik, to nyní možné není

Čtěte na webu Zdravotnického deníku: Kulatý stůl Hospodářské komory: Financování akutní lůžkové péče potřebuje změnu

Video:

/nejcastejsi-pracovnepravni-preslapy-zamestnavatelu-webinar-hospodarska-komora/