Hospodářská komora udělila Řád Vavřínu během galavečera na Žofíně

01.12.2016

Patnáct osobností z řad podnikatelů, umělců, sportovců či lékařů si letos během galavečera na pražském Žofíně převzalo za přítomnosti více než 400 podnikatelů, manažerů firem, představitelů státní správy a dalších osobností veřejného života Řád Vavřínu. Hospodářská komora touto významnou událostí obnovila tradici oceňování osobností za jejich celoživotní dílo, reprezentaci a podporu ČR či výjimečné manažerské a podnikatelské úspěchy.

Akce Hospodářské komory a C.O.T. Media se konala pod záštitou předsedy Senátu Parlamentu České republiky Milana Štěcha, předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Jana Hamáčka, předsedy vlády České republiky Bohuslava Sobotky, ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka a starosty Městské části Praha 1 Oldřicha Lomeckého.

Fotogalerii naleznete zde: http://www.vavriny.cz/fotogalerie

Reportáž z Řádu Vavřinu 2016 odvysílala České televize zde: REPORTÁŽ VE VYSÍLÁNÍ ČT 24 (najeďte na stopáž 22:32 – 23:52)

a také Prima FTV v pořadu TOP STAR zde: REPORTÁŽ TOP STAR 30.11.2016

Jméno laureáta Přiblížení laureáta Udělení Řádu Vavřínu
Chodák Ladislav brněnský investor za výjimečné podnikatelské úspěchy
Mlynář Vladimír a PPF a.s.  ředitel komunikace PPF za výjimečné manažerské úspěchy
Pácha Jaroslav majitel zámku Zbiroh za výjimečné podnikatelské úspěchy
Pelc Zdeněk majitel GZ Media za výjimečné podnikatelské úspěchy
Procházka Jan generální ředitel EGAP  za výjimečné manažerské úspěchy
Salomon Tomáš a Česká spořitelna, a.s. předseda představenstva České spořitelny za výjimečné manažerské úspěchy
Samaras Jannis předseda představenstva a většinový majitel Kofola za výjimečné podnikatelské úspěchy
Stračár Peter CEO pro střední a východní Evropu GE za výjimečné manažerské úspěchy
Strnad Jaroslav majitel Czechoslovak group za výjimečné podnikatelské úspěchy
Tichý Josef předseda představenstva a generální ředitel Explosia za výjimečné manažerské úspěchy
Viková Lenka majitelka Canaria Travel za výjimečné podnikatelské úspěchy
Vitoul Ladislav majitel Vápenka Vitoul za výjimečné podnikatelské úspěchy
Špotáková Barbora olympionička a oštěpařka za výjimečné úspěchy v oblasti sportu
Höschl Cyril český psychiatr, popularizátor vědy a vysokoškolský pedagog za celoživotní dílo a popularizaci vědy v oblasti psychiatrie
Gott Karel zpěvák za celoživotní dílo v oblasti umění

Hlavní partneři akce:

Alukov a.s., Asiana, Letiště Pardubice, GSIS, Městská část Praha 5 a Čedok a.s.

Partneři akce:

Agentura NKL Žofín, Prague Catering, Hotelová škola Teplice, Granette Stará myslivecká, Vinoselekt Michlovský, Pražská čokoláda, Aqua Angels, Dallmayr, Pivovary Lobkowicz, Delor, Invelt BMW, PricewaterhouseCoopers Česká republika, Elton hodinářství, Pavelka&Partners, Accolade, BH Securities, Proteco nářadí, Explosia, Vápenka Vitoul, Párty nábytek, České dráhy, Korus EU, ProVektor, spol. s.r.o – Obchodní aliance Javor, Otidea, Prague Boats, sklárna Rückl, Hästens, AdConnect, TipTopArt, Bohemian Symphony Orchestra Prague.

Publikace