Hospodářská komora České republiky ocení domácí i zahraniční osobnosti

09.03.2012

„Řád Vavřínu“ obdrží podnikatelé, špičkoví odborníci a další celospolečensky významní lidé.

Hospodářská komora České republiky, nejvýznamnější podnikatelská organizace v zemi, ve spolupráci s komunikační agenturou New PIN s.r.o. a Českou televizí ocení „Řádem Vavřínu“ osobnosti, které významně přispívají k obecnému bohatství a úrovni nejen naší společnosti. Ocenění obdrží i zahraniční laureáti za rok 2011.

„Každá doba má své osobnosti, které vytvářejí duchovní i materiální bohatství naší země a je dobré ukázat, že stále existují lidé, které můžeme mít za vzor“, říká prezident Hospodářské komory České republiky Petr Kužel.

Jednotlivé kandidáty navrhovali od konce předešlého roku nejen složky Hospodářské komory České republiky a podnikatelé z celé ČR, ale i občané pomocí internetu. Navrhovaných se sešlo více než padesát. Výbor Vavřínů předal v lednu letošního roku Radě Řádu Vavřínu přes třicet nominantů, která nakonec představila seznam 26 laureátů.

Ocenění samotné má čtyři úrovně: zlatý, platinový, křišťálový a nejvyšší diamantový Řád Vavřínu.

„Bylo velmi obtížné vybrat z navržených nominantů ty, kteří získají ocenění. Původní celkový počet navržených laureátů byl sedmnáct. Konečný schválený počet laureátů je dvacet šest“, říká člen Rady Řádu Vavřínů prezident mediální skupiny Lagardére ČR Michel Fleischmann.

„Jde o určité zvýraznění osobností, které zohledňuje například celoživotní dílo, nebo skutečně mimořádné zásluhy. Je to tak, že zlatými Řády Vavřínu se vždy bude šetřit a diamantový Řád Vavřínu bude vyloženě nedostatkovým zbožím“, říká s úsměvem Petr Kužel.

Slavnostní ceremoniál proběhne v pondělí 12. března od 18.00 hodin ve Smetanově síni v Obecním domě v Praze. Následovat bude druhý vrchol večera, vystoupení známé frankofonní zpěvačky Lary Fabian.

„Velcí lidé, mohou zanechat i malé stopy“

Organizátoři:

Generální partner:

Partneři:

/konference-hr-chytre-nejvetsi-akce-roku-v-cr-pro-personalisty-hospodarska-komora/