Dlouhý na konferenci SAP Forum Prague představil posluchačům budoucnost české ekonomiky 2015–2016

15.05.2015

Jak daleko je ČR v rámci transformace jednotlivých oborů podnikání a jak se nejen moderní technologie mohou podílet na posílení konkurenceschopnosti českých podniků na domácích i zahraničních trzích? Makroekonomický pohled předního ekonoma a prezidenta Hospodářské komory ČR Vladimíra Dlouhého na české hospodářství v letech 2015 a 2016 dnes zazněl na dneąní konferenci SAP Forum Prague v prostorách Fora Karlín. Ve svém příspěvku se zaměřil na příčiny hospodářské recese v ČR a porovnání s ostatními zeměmi v Evropě. Stranou nezůstalo ani zhodnocení inflačních cílů ČNB.

Konference SAP Forum tradičně přináąí do České republiky prémiový obsah předních mezinárodních konferencí – business trendy a novinky, zkuąenosti lokálních i mezinárodních firem a předevąím poskytuje prostor pro networking a sdílení zkuąeností celého ekosystému společnosti SAP. Kromě Dlouhého na konferenci vystoupili také odborníci z daą±ích oborů, přednosta Kardiocentra a Kliniky kardiovaskulární chirurgie IKEM Jan Pirk nebo hlavní video trenér reprezentace ČR Českého svazu ledního hokeje Jan Procházka.

Druhá konference, SAP Forum – Professional Day, se uskuteční ve čtvrtek 10. září 2015 v konferenčních prostorách NH Hotel Prague.

/konference-hr-chytre-nejvetsi-akce-roku-v-cr-pro-personalisty-hospodarska-komora/