Desítky firem z oblasti zdravotnictví, energetiky či zemědělství se dnes zúčastnily Česko-indonéského podnikatelského fóra

19.09.2016

Více než padesátka českých firem se dnes zúčastnila Česko-indonéského podnikatelského fóra, které organizovala Hospodářská komora České republiky ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR a Velvyslanectvím Indonésie v Praze.  Fórum se konalo u příležitosti 3. zasedání česko-indonéské Smíšené komise pro hospodářskou spolupráci.  Zájem o Indonésii ze strany českých firem je značný. Jsem velmi rád, že fóra se zúčastnily desítky českých firem, a to převážně ze sektorů: zdravotnické techniky, energetiky, zemědělství a zemědělského průmyslu,“ zahájil fórum Ilja Mazánek, předseda Zahraniční sekce HK ČR.

HK ČR dlouhodobě podporuje obchodní vztahy s Indonésií. Začátkem letošního roku zorganizovala Komora doprovodnou podnikatelskou misi ministra zahraničních věcí Lubomíra Zaorálka do Indonésie a Barmy, navázala tak na sektorově zaměřená setkání s podnikatelskými delegacemi z Indonésie (textilní a potravinářský průmysl), která probíhala v uplynulých letech.

/hledate-skoleni-delame-je-skoleni-seminare-webinare-komora/