Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Jak zvládáte GDPR, ochranu osobních údajů, ve vaší firmě? Mikro seminář zdarma

3.10.2019 - 9:30 - 12:00

Evropské nařízení o ochraně osobních údajů, GDPR platí už více než rok. Jak to zvládáte u vás? V pohodě? Nebo to zatím „tak nějak pytlíkujete“? Přihlaste se na mikro seminář, ve kterém dostanete velký prostor pro vaše dotazy. Přijďte se ptát expertů z Úřadu pro ochranu osobních údajů a právní kanceláře Felix a spol., diskutujte s kolegy z ostatních firem a podniků, jak se perou s GDPR oni.

Akce je pro členy Hospodářské komory zdarma. Pro nečleny za poplatek 1.000 Kč (+DPH).


A: Co vám seminář přinese?

09:.30 – 10:00 hodin
Shrnutí nejčastějších chyb z pohledu ÚOOÚ

PhDr. Miroslava Matoušová (Úřad pro ochranu osobních údajů)

  • Paní Matoušová jako uznávaná GDPR expertka a spolupracovnice Úřadu na ochranu osobních údajů vám představí nejčastěji se opakující chyby, se kterými se úřad setkává.
  • Ve své prezentaci se podívá i na to, jak probíhají první kontroly a na co se ÚOOÚ zaměřuje.

10:00– 10:30 hodin
Co na to právníci?

Jakub Morávek, Ph.D, (partner advokátní kanceláře Felix a spol.)

  • Jakub Morávek, v minulosti vysoce postavený zaměstnanec Úřadu na ochranu osobních údajů, nyní advokát specializující se na pracovní právo a ochranu osobních údajů GDPR, společně s vámi probere nejčastější pochybení při aplikaci GDPR a mediálně prezentované nepřesnosti, které se k nařízení vztahují.

10:30 – 10:40 hodin
Srovnání GDPR v datech –  jak se na něj mění nároky v čase

Mgr. Lucie Plachá (Hospodářská komora ČR)

  • Lucie Plachá je odbornicí Hospodářské komory pro oblast GDPR. Ve své prezentaci shrne, jak firmy řešily situaci s GDPR loni, půl roku poté a jak dnes. Řekne vám, proč je GDPR nikdy nekončící proces, jaké jsou zkušenosti ze zahraničí a co z toho vyplývá pro vás, tuzemské podnikatele.

10:45 – 12:00 hodin
Prostor pro diskuzi a vaše dotazy

Při červnovém velkém semináři se debatovalo ještě dlouho po skončení akce. Proto teď dáváme velký prostor na vaše dotazy a výměnu názorů. Diskutujte s kolegy podnikateli v sále, jak řeší GDPR u nich oni. Ptejte se řečníků na jejich zkušenosti.

Poznámka:

Mikro seminář není vhodný pro ty, kteří se zúčastnili velkého semináře 11.6.2019 s názvem „A jak se perete s ochranou osobních údajů vy? GDPR rok poté.

Přihlaste se ještě dnes. Zbývá už jen 6volných míst!

B: Cena semináře:

 
bez DPH s DPH
Cena člen komory 0 Kč 0 Kč
Cena ostatní 1000 Kč 1210  Kč

 

CHCI SE PŘIHLÁSIT

 


C: Pro koho je seminář vhodný?

  • Ať jste malá nebo střední firma, živnostník a nejste si jistí, zda máte GDPR správně „nastavené“.

Poznámka:

Mikro seminář není vhodný pro ty, kteří se zúčastnili našeho velkého semináře 11.6.2019 s názvem „A jak se perete s ochranou osobních údajů vy? GDPR rok poté.

 


                                       


Pořád váháte? Tady je 10 důvodů, proč jít na kurz od Hospodářské komory:

  1. Ověřené znalosti z praxe
  2. Interaktivita
  3. Bez zbytečných řečí
  4. Intenzita výuky
  5. Možnost osobních konzultací s lektorem
  6. Sleva 20 % z kurzovného pro každého člena HK ČR
  7. Občerstvení během kurzu
  8. Rychlá a free wi-fi
  9. Moderní prostory Florentina
  10. Výborná dopravní dostupnost (vlak, metro, bus, tram)

               

              CHCI SE PŘIHLÁSIT

               

              Kurz vám nevyhovuje? Vyberte si jiný

               

              ZPĚT NA SEZNAM KURZŮ

               

Podrobnosti

Datum:
3.10.2019
Čas:
9:30 - 12:00
Rubriky Akce:
, ,
Štítky Akce:
, , , , , ,
Webová stránka:
edukis.cz

Pořadatel

Hospodářská komora ČR
Webová stránka:
www.komora.cz

Ostatní

E-mail pořadatele
krepelka@komora.cz
Telefon
602262145

Místo konání

Hospodářská komora ČR
Na Florenci 2116/15
Praha 1, 110 00 Česká republika
+ Google Mapa
Webová stránka:
www.komora.cz