Načítám Akce

« Všechny Akce

GDPR & Co změna v ochraně osobních údajů obnáší pro vaši organizaci? Seminář

16.1.2018 - 9:00 - 16:00

Cílem semináře je seznámit účastníky s principy ochrany osobních údajů a pravidly, které přináší evropské nařízení GDPR. 

 


A: Co se na semináři dozvím?

1) Kde se tady GDPR vzalo?

  • Co je to osobní údaj: Definice, Osobní údaj versus Citlivý osobní údaj

2) Zpracování osobních údajů

  • Povinnosti správce a zpracovatele

3) Pricip odpovědnosti správce

  • Přístup založený na riziku

4) Záměrná a standardní ochrana

  • Privacy by Design“ a „Privacy by Default

5) Data governanance

  • Transparentnost a práva subjektů údajů

 6) Technické a procesní aspekty implementace

  • Praktické zkušenosti z implementace

Cena workshopu:

 
bez DPHs DPH
Cena člen komory3.900 Kč4.719 Kč
Cena ostatní4.590 Kč5.553,90 Kč

 

CHCI SE PŘIHLÁSIT NA KURZ

 


B: Je seminář vhodný pro mě?

Seminář je vhodný pro všechny, kteří chtějí být připraveni na příchod GDPR, potřebují zjistit, co změna v ochraně osobních údajů obnáší pro jejich organizaci. Není nutná předchozí znalost problematiky.

Seminář je zároveň vhodný pro budoucí pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) a všechny, kteří potřebují získat znalost problematiky GDPR a ochrany osobních údajů.

C: Co si mám vzít s sebou?

Jelikož se jedná o teoretický workshop, tak není zapotřebí si s sebou brát zvláštní pomůcky. Bohatě postačí blok/notebook na poznámky.


C: Kdo bude náš lektor?

Mgr. Zuzana Dubská (Radičová):

Zuzana je klíčovým členem týmu GDPR ve společnosti PricewaterhouseCoopers. Dříve působila jako právník na Úřadě pro ochranu osobních údajů, kde se účastnila i specializovaných skupin či podskupin zřízených na úrovni EU.

V rámci své předchozí praxe se zaměřovala na oblast compliance v bankovním sektoru se specializací mimo jiné na ochranu soukromí, osobních údajů a implementaci regulatorních požadavků vyplývajících z nařízení GDPR. Na téma ochrany osobních údajů a GDPR pravidelně přednáší a je autorkou či spoluautorkou řady odborných článků.

Ing. Mgr. Ján Bača:

Ján Bača je odborníkem v oblasti ochrany dat a kybernetické bezpečnosti. Ve společnosti PricewaterhouseCoopers se podílí především na projektech zaměřených na IT Compliance, informační a kybernetickou bezpečnost.

Má široké zkušenosti z oblasti řízení rizik a díky svému právnímu vzdělání a předešlému působení v Národním centru pro kybernetickou bezpečnost je důležitým členem GDPR týmu.


Pořád váháte? Tady je 10 důvodů, proč jít na kurz od Hospodářské komory:

          1. Ověřené znalosti z praxe
          2. Interaktivita
          3. Bez zbytečných řečí
          4. Intenzita výuky
          5. Možnost osobních konzultací s lektorem
          6. Sleva 15 % pro každého člena HK ČR
          7. Občerstvení během kurzu
          8. Rychlá a free wi-fi
          9. Moderní prostory Florentina
          10. Výborná dopravní dostupnost (vlak, metro, bus, tram)

       

      CHCI SE PŘIHLÁSIT NA KURZ

       

      ZPĚT NA SEZNAM KURZŮ

Podrobnosti

Datum:
16.1.2018
Čas:
9:00 - 16:00
Rubriky Akce:
, ,
Webová stránka:
http://edukis.cz

Pořadatel

Hospodářská komora ČR
Webová stránka:
www.komora.cz

Ostatní

E-mail pořadatele
ridka@komora.cz
Telefon
724 613 935

Místo konání

Hospodářská komora ČR
Na Florenci 2116/15
Praha 1,110 00Česká republika
+ Google Mapa
Webová stránka:
www.komora.cz