Načítám Akce

« Všechny Akce

A jak se perete s ochranou osobních údajů vy? GDPR rok poté. Seminář zdarma

11.6.2019 - 9:30 - 12:30

Evropské nařízení o ochraně osobních údajů, GDPR platí už 1 rok. Prostě jsme se podívali, jak to má na webu konkurence. Dokumenty jsme si stáhli, lehce je upravili, pak jsme ještě trochu poladili smlouvy s partnery a hotovo„, zní dnes typická odpověď od drobných podnikatelů a z malých a středních firem

Postupovali jste stejně? A bude to při kontrole stačit? Nebo je ještě potřeba něco dalšího? Přijďte si poslechnout, co na to říkají experti.
– věcně,
– jasně,
– bez strašení.
Diskutujte s kolegy z ostatních firem a podniků, jak se perou s GDPR oni.

Akce je pro členy Hospodářské komory zdarma. Pro nečleny jen za symbolický poplatek 200 Kč.


A: Co vám seminář přinese?

09:.30 – 10:15 hodin
Nejčastější chyby podle zkušenosti ÚOOÚ

PhDr. Miroslava Matoušová (Úřad pro ochranu osobních údajů)

  • Paní Matoušová jako uznávaný GDPR expert a spolupracovník Úřadu na ochranu osobních údajů vám představí nejčastěji se opakující chyby, se kterými se úřad setkává.
  • Ve své prezentaci se podívá i na to, jak probíhají první kontroly a na co se ÚOOU zaměřuje.

10:20– 11:05 hodin
Jak to vidí právníci

Jakub Morávek, Ph.D, (partner advokátní kanceláře Felix a spol.)

  • Jakub Morávek, v minulosti vysoce postavený zaměstnanec Úřadu na ochranu osobních údajů, nyní advokát specializující se na pracovní právo a ochranu osobních údajů GDPR, společně s vámi probere nejčastější pochybení při aplikaci GDPR a mediálně prezentované nepřesnosti, které se k nařízení vztahují.
  • Seznámí vás s aktuálními změnami v tuzemské legislativě a s pracemi na souvisejících metodických dokumentech a doporučeních, vysvětlí co budou pro vás znamenat.
  • Závěrem se zaměří na model „stáhli jsme to z webu, upravili a hotovo„. Popíše, na co si dát při takovém postupu pozor a v čem může být zakopaný pes.

11:10 – 11:30 hodin
GDPR & praktické podpůrné nástroje pro podnikatele

Ing. Pavel Vinkler, Ph.D. (Ministerstvo průmyslu a obchodu)

  • Pan Vinkler, který působí na ministerstvu jako ředitel odboru podnikatelského prostředí a obchodního podnikání, ve své prezentaci stručně shrne, co vše MPO realizovalo před účinností GDPR a sdělí, jak MPO pomáhá podnikatelům i nadále. Bude informovat účastníky o obsahu webových stránek MPO, na kterých jsou publikovány materiály k GDPR, které mají platnost i po nabytí účinnosti GDPR.“

11:35 – 11:50 hodin
Srovnání GDPR v datech –  jak se mění nároky na něj v čase

Mgr. Lucie Plachá (Hospodářská komora ČR)

  • Lucie Plachá je odbornicí Hospodářské komory pro oblast GDPR. Ve své prezentaci shrne, jak firmy řešily situaci s GDPR loni, půl roku poté a jak dnes. Společně se podíváte na to, proč je GDPR nikdy nekončící proces, jaké jsou zkušenosti ze zahraničí a co z toho vyplývá pro vás, tuzemské podnikatele.

11:50 – 12:45 hodin
Výměna zkušeností a networking s drobným občerstvením

Diskutujte s kolegy podnikateli v sále, jak řeší GDPR u nich oni. Ptejte se řečníků na jejich zkušenosti.

Kapacita semináře je omezená. Zbývá už jen posledních 23 míst. Registrujte se ještě dnes!

B: Cena semináře:

 
bez DPHs DPH
Cena člen komory0 Kč0 Kč
Cena ostatní200 Kč240  Kč

 

CHCI SE PŘIHLÁSIT NA SEMINÁŘ

 


C: Pro koho je seminář vhodný?

  • Ať jste malá nebo střední firma, živnostník a nejste si jistí, zda máte GDPR správně „nastavené“.

 


                        


Pořád váháte? Tady je 10 důvodů, proč jít na kurz od Hospodářské komory:

                1. Ověřené znalosti z praxe
                2. Interaktivita
                3. Bez zbytečných řečí
                4. Intenzita výuky
                5. Možnost osobních konzultací s lektorem
                6. Sleva 20 % z kurzovného pro každého člena HK ČR
                7. Občerstvení během kurzu
                8. Rychlá a free wi-fi
                9. Moderní prostory Florentina
                10. Výborná dopravní dostupnost (vlak, metro, bus, tram)

            CHCI SE PŘIHLÁSIT NA SEMINÁŘ

             

            KLIKNĚTE ZPĚT NA SEZNAM KURZŮ

Podrobnosti

Datum:
11.6.2019
Čas:
9:30 - 12:30
Rubriky Akce:
, ,
Štítky Akce:
, , , , ,
Webová stránka:
edukis.cz

Pořadatel

Hospodářská komora ČR
Webová stránka:
www.komora.cz

Ostatní

E-mail pořadatele
krepelka@komora.cz
Telefon
602262145

Místo konání

Hospodářská komora ČR
Na Florenci 2116/15
Praha 1, 110 00 Česká republika
+ Google Mapa
Webová stránka:
www.komora.cz