Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

7 nejčastějších GDPR chyb. Vyhněte se jim!

6.11.2018 - 9:00 - 12:00

GDPR, evropské nařízení o ochraně osobních údajů platí už půl roku. Zjistěte, jaké nejčastější chyby firmy dělají. Řekneme vám, jak se jim vyhnout.

Že jste ještě s GDPR nezačali? Psst! Tak to nikde neříkejte. Raději přijďte na tento dopolední seminář.  Máme řešení i pro vás!

Akce je pro členy Hospodářské komory zdarma. Pro nečleny jen za symbolický poplatek 200 KčDozvíte se, kde získáte návody zdarma, ale i profesionální, placené řešení.

Cílem semináře je, abyste nedělali zbytečné chyby v oblasti GDPR a v případě, že jste s ním ještě nezačali, tak získáte základní postupy, jak na to.


A: Co se na semináři dozvím?

  • Nejčastější chyby podle zkušenosti ÚOOÚ (9.00 – 9.35 hodin)
    PhDr. Miroslava Matoušová (Úřad pro ochranu osobních údajů), uznávaný GDPR expert a spolupracovník Úřadu na ochranu osobních údajů s vámi projde 7 nejčastějších chyb, se kterými se úřad, půl roku po platnosti nařízeni GDPR setkává.
  • Co na to říkají právníci (9.35 – 9.50 hodin)
    Jakub Morávek, Ph.D, člen advokátní kanceláře Felix a spol., expert na ochranu osobních údajů a bývalý vysoce postavený zaměstnanec Úřadu na ochranu osobních údajů s Vámi probere nejčastější pochybení při aplikaci GDPR a mediálně prezentované nepřesnosti vztahující se k GDPR. K tomu přidá informace, jak to vypadá se zatím neschválenou tuzemskou legislativou a s pracemi na souvisejících metodických dokumentech a doporučeních.
  • GDPR & praktické podpůrné nástroje pro podnikatele (9.50 – 10.00 hodin)
    Ing. Pavel Vinkler, Ph.D. (Ministerstvo průmyslu a obchodu), ředitel odboru podnikatelského prostředí a vnitřního obchodu, vás seznámí s podpůrnými nástroji, které ministerstvo průmyslu a obchodu realizovalo jak před účinností GDPR, tak i v době po nabytí jeho účinnosti proto, aby plnění povinností spojených s GDPR bylo zejména pro malé a střední podnikatele snadnější. Současně vám představí webové stránky ministerstva průmyslu a obchodu, kde najdete nejen mnoho užitečných informací, ale můžete si zde zdarma stáhnout např. metodickou pomůcku GDPR v kostce nebo praktickou Příručku pro přípravu malých a středních firem na GDPR.
  • Vy fakt ještě nemáte GDPR? (10.00 – 10.20 hodin)
    Nejste sami. Je nejvyšší čas to napravit. Rychle. Využijte automatizovaný profi analytický systém. Zhodnotí napříč firmou v jakém stavu máte osobní údaje a navrhne řešení. Vychází ze vzorových agend ministerstva vnitra a pracuje s daty v reálném čase. Detaily vám odhalí Ing. Vojtěch Hvězda z GORDIC, držitel certifikátu evropského certifikátu Ekonomické ukazatele a manažerské informační systémy a IT, který má kybernetickou bezpečností má v malíku.
  • Tak se pereme s GDPR my (10.20 – 10.35 hodin)
    Zkušenosti malé české firmy s GDPR půl roku poté vám představí jednatelka firmy CORA MANAGEMENT s.r.o. Anna Šťastná.
  • Jak si s GDPR poradil ČEZ? (10.35 – 10.50 hodin)
    Možná vám přijde, že kolos ČEZ je z pohledu GDPR úplně jiná liga. Nenechte se mýlit. Základní principy jsou stejné a jejich zkušenosti vám mohou být velmi prospěšné. Mgr. Petra Brázda, pověřenec pro ochranu osobních údajů,ze společnosti ČEZ, a. s.
  • Výměna zkušeností a networking (10.50 – 11.40 hodin)
    Diskutujte s kolegy z ostatních firem, jak řeší GDPR ve svých firmách oni. Ptejte se řečníků na jejich zkušenosti.

 

Cena semináře

 
bez DPH s DPH
Cena člen komory 0 Kč 0 Kč
Cena ostatní 200 Kč 240 Kč

 


B: Je seminář vhodný pro naši firmu?

Ať jste malá nebo střední firma, živnostník a GDPR už máte, nebo jste s ním ještě nezačali, informace ze semináře určitě využijete v praxi.


C: Podklady ke stažení

Sedm GDPR chyb_Miroslava Matoušová

Anna Šťastná_CORA PLUS

Felix_GDPR

IT technologie v GDPR_GORDIC

Nabídka služeb v oblasti GDPR_Felix

Pavel Vinkler GDPR_MPO

Petr Brázda GDPR – ČEZ Implementace

 

D: Užitečné odkazy

www.gda-tool.cz

www.pdil-tool.cz


Pořád váháte? Tady je 10 důvodů, proč jít na kurz od Hospodářské komory:

  1. Ověřené znalosti z praxe
  2. Interaktivita
  3. Bez zbytečných řečí
  4. Intenzita výuky
  5. Možnost osobních konzultací s lektorem
  6. Sleva 15 % pro každého člena HK ČR
  7. Občerstvení během kurzu
  8. Rychlá a free wi-fi
  9. Moderní prostory Florentina
  10. Výborná dopravní dostupnost (vlak, metro, bus, tram)

 

ZPĚT NA SEZNAM KURZŮ

Podrobnosti

Datum:
6.11.2018
Čas:
9:00 - 12:00
Rubriky Akce:
, ,

Pořadatel

Hospodářská komora ČR
Webová stránka:
www.komora.cz

Ostatní

E-mail pořadatele
havlikova@komora.cz

Místo konání

Hospodářská komora ČR
Hospodářská komora ČR Florentinum, recepce A Na Florenci 2116/15 110 00  Praha 1
Praha 1, 110 00 Česká republika
+ Google Mapa