PREZENTAČNÍ VIDEO HK ČR

OBCHODUJTE S ÍRÁNEM
 - BRÁNA DO PERSIE

Podnikatelské setkání ve Středočeské kraji

Podnikatelský týdeník Profit a Hospodářská komora České republiky ve spolupráci s ministerstvem průmyslu a obchodu ČR uspořádali další v pořadí již čtvrté setkání podnikatelů Středočeského kraje. Večerem provázel moderátor František Tlapák. První vystoupila Lucie Roučková, regionální produktový manažer Czechinvestu za Středočeský kraj, která seznámila přítomné podnikatele se současnými operačními programy a s aktuálními výzvami k evropským dotacím. Následovala přednáška Tomáše Gaga a Daniela Majera ze společnosti EUFC CZ o strukturálních fondech EU a podnikovém sektoru, poté vystoupil pan Lukáš Ramzer s příspěvkem o financování podnikatelských záměrů v rámci evropských dotací.

Následoval Petr Kaláb, regionální ředitel pro firemní klientelu, který hovořil o tom, jak maximálně využít podpory podnikání pomocí bankovních produktů. Celé setkání pak zakončil pan Jan Los ze společnosti Telefonica O2, který hovořil o ICT řešení pro zvýšení konkurenceschopnosti podniků, včetně jeho financovatelnosti z evropských fondů. Celý večer zakončil zástupce šéfredaktora týdeníku Profit Tomáš Stingl, který pohovořil o týdeníku Profit a rozpoutal diskusi s přítomnými podnikateli k jednotlivým příspěvkům, po které následovalo losování tomboly o hodnotné ceny. Na závěr byl připravený raut s degustací vín z Templářských sklepů. Před zámkem byly vystaveny užitkové vozy společnosti Fiat, které si mohli účastníci akce prohlédnout. Všichni přítomní podnikatelé zůstali až do samého závěru večera a pohovořili si i se zástupci partnerů akce.

Akce se zúčastnilo kolem 45 podnikatelů s obratem kolem 100 mil. a počtem zaměstnanců mezi 20 – 50. Převládali zástupci firem z oblasti poradenství a výroby.