PREZENTAČNÍ VIDEO HK ČR

OBCHODUJTE S ÍRÁNEM
 - BRÁNA DO PERSIE

Podnikatelské setkání v Karlovarském kraji

V nejzápadnějším krajském městě začala letošní série Podnikatelských setkání Profitu a Hospodářské komory České republiky. Podnikatelský týdeník ve spolupráci s Hospodářskou komorou a pod záštitou agentury CzechInvest připravil na duben 2008 již čtvrté podnikatelské setkání podnikatelů Karlovarského kraje, které se konalo dne 22.4. v karlovarském hotelu Pupp.

Hlavním tématem byla podpora podnikání z evropských dotačních fondů. Zástupci agentury CzechInvest, generálního partnera akce Raiffeisenbank, a další odborníci odpovídali na otázky podnikatelů i po skončení oficiální části. Mezi hosty patřil také zástupce ředitele Regionální hospodářské komory Poohří Radek Pašava. Zlatým hřebem setkání v hotelu Pupp byl neformální večírek s rautem a degustací kvalitních moravských vín.

Podnikatelského setkání se zúčastnilo 25 podnikatelů z Karlovarského kraje, převážně majitelé a jednatelé středních firem s 30 – 59 mil. obratu s 25 – 49 zaměstnanci. Převládali zástupci firem z oblasti výroby a obchodu.

Další podnikatelské setkání se uskuteční 29. 4. 2008 v Pardubicích v hotelu Euro.