PREZENTAČNÍ VIDEO HK ČR

OBCHODUJTE S ÍRÁNEM
 - BRÁNA DO PERSIE

Český Patron 2012

Hospodářská komora České republiky (HK ČR) dnes 26. září 2013 udělila ocenění v rámci prestižní soutěže pro domácí podnikatele Český PATRON za rok 2012. Absolutním vítězem se stala společnost Aero Vodochody.

„Budu se opakovat, ale jsou to právě podnikatelé, kteří produkují bohatství této země, zajišťují chod státu a výplaty zaměstnanců. To je fakt, který je nutné stále zdůrazňovat. HK ČR začala před třemi lety projekt, který má na řadu vynikajících českých firem upozornit. Myslím, že se to daří a soutěž už má mezi podnikateli svou váhu,“ řekl krátce po vyhlášení výsledků soutěže Český Patron 2012 prezident HK ČR Petr Kužel.

Soutěž byla vyhlášena v květnu, probíhala do konce září a dnes vyvrcholila slavnostním vyhlášení vítězů. Porota, jmenovaná z řad odborníků, významných osobností podnikatelské sféry v ČR a zástupců vyhlašovatele, rozhodovala předsedy pana Jiřího Mosera z Price Watterhouse Coopers ČR a vybrala oceněné společnosti ve čtyřech základních kategoriích.

„Jsem hrdý na skutečnost, že se k projektu Český Patron významně připojila i Rusko-Česká smíšená obchodní komora, která udělila v rámci slavnostního večera zvláštní cenuspolečnosti T-Machinery díky úspěchům na náročném trhu Ruské federace,“
dodal prezident Kužel.

Zvláštní cenu předal i zástupce Hospodářské komory hl. m. Prahy, která ocenila originálního českého výrobce zámkové techniky Witte Automotive.

Kompletní výsledky soutěže ČESKÝ PATRON 2012 v jednotlivých kategoriích naleznete v přiložené tiskové zprávě.

Generální partner soutěže Český Patron 2012

Hlavní partner soutěže Český Patron 2012