PREZENTAČNÍ VIDEO HK ČR

 

 

 

 

 

 

OBCHODUJTE S ÍRÁNEM
 - BRÁNA DO PERSIE
    

 

 

 

Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR realizuje v roce 2007 cyklus školení pro zvýšení kvality služeb v cestovním ruchu

Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR realizuje v roce 2007 cyklus školení pro zvýšení kvality služeb v cestovním ruchu. Jedná se o projekt Manažer bezpečnosti potravin financovaný z Evropského sociálního fondu. Projekt se skládá ze dvou typů školení – Manažer bezpečnosti potravin v gastronomii a Technik HACCP.

Během února až června proběhlo školení Manažer bezpečnosti potravin, kde bylo vyškoleno 25 osob, které získaly certifikát „Manažer bezpečnosti potravin“ od České společnosti pro jakost. Školení se účastnili jak pracovníci gastroprovozů, tak poradenské firmy, které pomáhají zpracovávat plány bezpečnosti potravin restaurací a hotelů či jiných gastroprovozoven.

Na podzim proběhne školení Technik HACCP určené vedoucím pracovníkům gastroprovozů. Kurz nabízí nejenom aktuální informace, komplexní přehled legislativy a jiných požadavků, které musí provozovatel gastrozařízení splnit, ale také praktické příklady, diskuzi s odborníky na dané téma a také debatu se zástupci kontrolních orgánů.

Na školení se může přihlásit pracující na území hlavního města Prahy.


Termíny školení Technik HACCP:

  • 4. – 5.9.2007
  • 25. – 26.9.2007
  • 1. – 2.10.2007
  • 30. – 31.10.2007
  • 7. – 8.11.2007

 

Místo konání: Praha, Business Park Košíře, Jinonická 80

 

Pro bližší informace prosím kontaktujte Mgr. Ivanu Holasovou,  tel: 548 210 403, e-mail: socrbrno@socr.cz


Přihlaste se ještě dnes!

 

Věříme, že projekt přispěje k Vašemu dalšímu profesionálnímu rozvoji!